« »
Aid Gafić

Aid Gafić

URL web stranice:

Drugi upisni rok u prve razrede u srijedu i četvrtak

Obavještavaju se učenici da će drugi upisni rok za upis u prve razrede u Mješovitoj srednjoj školi „Gornji Vakuf“ biti u srijedu i četvrtak, 1.07. i 2.07.2020. godine od 8:00 do 13:00h.

Dovoljno slobodnih mjesta ima u općoj gimnaziji, medicinskoj školi, elektrotehničkoj školi, mašinskoj tehničkoj školi, mašinskoj stručnoj školi i frizerskoj školi.

Za upis je potrebno ponijeti rodni list, uvjerenje o uspjehu šesti, sedmi, osmi razred osnovne škole, svjedodžbu o završenoj osnovnoj školi, te druge relevantne dokumente, priznanja sa takmičenja i sl.

Nakon dobivanja konačne odluke od Ministarstva u roku od tri dana objavit ćemo rezultate upisa (rang liste) na web stranici škole i oglasnoj ploči.

Obavijest

O B A V I J E S T
 
Obavještavaju se učenici odjeljenja IV1  Opće Gimnazije  koji su polagali pismeni ispit iz bosanskog jezika i književnosti 01.06.2020. godine da su svi položili, odnosno da mogu pristupiti daljem polaganju maturskih ispita.
Učenici će moći vidjeti pojedinačne ocjene na oglasnoj ploči u holu škole prilikom dolaska na polaganje pismenog ispita iz engleskog jezika.
 
DIREKTOR ŠKOLE:
                                                                                      Selvedina Begović, dipl.ecc

Obavijest u povodu Ramazanskog bajrama

Obavještavamo učenike i zaposlenike škole da se online nastava neće izvoditi u ponedjeljak, 25.05.2020. godine zbog obilježavanja Ramazanskog bajrama. Online nastava se nastavlja u utorak, 26.05.2020. godine.

U nadi da ćete ovaj praznik provesti u miru i sreći, svim učenicima i zaposlenicima škole čestitamo Bajram. BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN.

Obavijest o prijavama za polaganje maturskih i završnih ispita

BOSNA I HERCEGOVINA
FEDERACIJA BOSNE  I HERCEGOVINE
SREDNJOBOSANSKI KANTON-KANTON SREDIŠNJA BOSNA
MJEŠOVITA SREDNJA ŠKOLA „GORNJI VAKUF“
GORNJI VAKUF-USKOPLJE

Datum: 15.05.2020. godine

O B A V I J E S T

Obavještavaju se učenici završnih razreda da će se prijave za polaganje maturskih i završnih ispita podnositi online na obrascima koje će vam proslijediti vaši razrednici u periodu od 18.05. do 22.05.2020. godine.

DIREKTOR ŠKOLE:
Selvedina Begović, dipl.ecc

Priključi se za RSS feed