ATRAKTIVNE STRUKE

U školi trenutno imamo slijedeće struke: Opća gimnazija, Elektrotehnička škola, Mašinska tehnička, Medicinska, Frizerska i Mašinska stručna škola.

BIBLIOTEKA

Školska biblioteka je opremljena sa 4.622 knjige. Pored knjiga za lektiru imamo i stručnu literaturu. Svake godine dodatno obogaćujemo knjižni fond.

SAVREMENA UČILA

Savremeno opremljeni kabineti: hemije, fizike, biologije, informatike, laboratorij za elektrotehničku školu, radionice za frizersku i mašinsku školu.

STRUČNI KADAR

U Mješovitoj srednjoj školi "Gornji Vakuf" radi kvalifikovani kadar koji konstantno radi na vlastitom usavršavanju pohađanjem različitih seminara.

CENTAR DOSTIGNUĆA

Ovdje možete pogledati neke statističke podatke o našoj školi

Struka
Odjeljenja
Učenika
Redovnih profesora

ZADNJE VIJESTI:

21
jun
Podjela diploma maturantima u školskoj 2021/22. godini

Krajem prošle sedmice u Centru za obrazovanje, sport i kulturu Gornji Vakuf-Uskoplje organizovana je podjela diploma maturantima Mješovite srednje škole „Gornji Vakuf“ u školskoj 2021/2022. godini. Studentsku himnu „Gaudeamus“ izveo je hor škole iz instrumentalnu pratnju Almira Vrebe, a Lejla Puljarga je odsvirala kompoziciju „Balada za Adelinu“. Sa dvije muzičke numere prisutne je počastila Samra […]

Posted in: Novosti iz škole,
20
jun
JAVNI POZIV ZA UČEŠĆE NA OBUKAMA “POKRENI SVOJ POSAO”

Općina Gornji Vakuf – Uskoplje poziva sve zainteresovane koji žele pokrenuti vlastiti posao da se prijave za učešće na obukama „POKRENI SVOJ POSAO“. Obuke se organizuju u okviru projekta „Mentorstvom do snažnijih lokalnih partnerstava za zapošljavanjem“ koji se provodi u okviru programa „Podrška Evropske unije lokalnim partnerstvima za zapošljavanje – Faza II“ koji finansira Evropska […]

Posted in: Obavijesti za učenike i profesore,
02
jun
Stručna edukacija na temu „Prevencija stresa u današnjem vremenu“

Dana, 31.05.2022. godine održana je stručna edukacija na temu „Prevencija stresa u današnjem vremenu“. Predavač je prof.dr. Redžo Čaušević. Predavanju, koje je bilo zanimljivo, korisno i poučno, prisustvovali su profesori Srednje škole „Uskoplje“ i Mješovite srednje škole „Gornji vakuf“.

Posted in: Novosti iz škole,
01
jun
Obavijest o javnom pozivu za organizovanje vanučioničke nastave

Na javni poziv od 20.05.2022. godine za prikupljanje ponuda za odlazak i organizovanje vanučioničke nastave u septembru 2022. godine prijavila se jedna agencija: Prevoz putnika Zavidovići, P.J. Almy Travel Zenica Komisija za provođenje javnog poziva i izbor najpovoljnije ponude sastala se u utorak, 31.05.2022. godine u 10:25 sati u prostorijama škole. Sastanku su prisustvovali članovi […]

Posted in: Javni pozivi,

    Mješovita srednja škola "Gornji Vakuf"
    Gradska bb, 70240 Gornji Vakuf-Uskoplje
    Tel: 030/265-654, fax: 030/266-255, e-mail: mssgv@yahoo.com i admin@mssgv.ba

    captcha